Våra priser

Hos oss på Eksjö Trafikutbildning får du en trygg, säker och prisvärd utbildning oavsett behörighet. Våra trafiklärare har en gedigen utbildning och många års erfarenhet vilket gör att du får ditt körkort så fort och smidigt som möjligt. Är du inte riktigt säker på hur du ska gå tillväga och har funderingar – fråga oss gärna så hjälper vi dig!

Personbil (B)

Komplett utbildningsmaterial med allt du behöver för att klara ditt teoriprov. Tillsammans med dina egna studier så håller vi lärarledda teoriforum och lektioner på trafikskolan. Vi ger dig mer än bara utbildningsmaterial!

Komplett digitalt studiematerial som du kommer åt från din dator, mobil eller surfplatta. Du kan se på filmer, lyssna på texter och göra obegränsat med tester online. I paketet ingår det även lärarledda teoriforum och lektioner på trafikskolan. 

Personlig körlektion efter dina förutsättningar – 45 minuter. 

Obligatorisk teoretisk utbildning för körkortstagare.  Kursen är 3 h och behandlar ämnen som alkohol, trötthet och riskfyllda beteenden i trafiken.

Obligatorisk praktisk utbildning som innefattar körning på vår suveräna halkbana i Eksjö. Här får du chansen att på ett säkert sätt testa på att köra på olika vägunderlag och göra olika manövrar. Priset gäller inskrivna elever. 

Obligatorisk praktisk utbildning som innefattar körning på vår suveräna halkbana i Eksjö. Här får du chansen att på ett säkert sätt testa på att köra på olika vägunderlag och göra olika manövrar. Priset gäller ej inskrivna elever (privatister).

Personlig körlektion fö utökad behörighet – 80 min.

Personlig körlektion med släp – 80 min. Vi kör automatväxlad bil.

MC (A)

Moped / EPA (AM)

Lastbil (C & CE)

YKB (Yrkeskompetensbevis)

Övriga utbildningar