Om trafikskolan

Eksjö Trafikutbildning är en seriös och pålitlig trafikskola i centrala Eksjö. Sedan 1990 har vi utbildat inom personbil, moped, mc, lastbil, buss och YKB. Dessutom har vi en en av Sveriges bästa halkbanor bredvid Nifsarpsskolan.

Förutom privatkunder så jobbar vi även mot företag och åkerier, liksom offentlig sektor - alltid med krav på kvalité och bra utbildningar.

Naturligtvis är vi medlemmar i STR (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund) och följer Transportstyrelsens och Trafikverkets föreskrifter. Tillsammans jobbar vi för en bra branschutveckling med hög kvalité.

Vi erbjuder även boende för elever som går intensivutbildning vilket är ett populärt utbildningsalternativ.

Personal

Alexander

Annakarin

Gabriella

Jonas

Patric

Lotta

Markus

Vår historia

Eksjö Trafikutbildning grundades 1990 och har under många år varit den självklara trafikskola för boende i Eksjö och omnejd. Verksamheten har ständigt utvecklats och är idag en av de bredaste trafikskolorna i mellersta Sverige med hänsyn till både anläggning och utbud av utbildningar.

Vi ser fram emot ett bra 2022 och kommer med all säkerhet att skriva ny historia!

 

Hållbarhet

För oss är hållbarhet ett naturligt inslag i verksamheten och vi jobbar dagligen med att utbilda elever efter så liten miljö-och klimatpåverkan som möjligt. Med bränslesnåla moderna Volvo XC-40 som uppfyller önskad miljöklass, effektiva lektioner och kunskap om eco-driving skapar vi förutsättningar för att trafikanter ska påverka omvärlden så lite som möjligt.  

Förutom hållbarhetsperspektivet ur ett miljö- och klimatperspektiv så strävar vi efter ett hållbart företagande. Med det menar vi att vi aktivt jobbar för att  ständigt förbättra vår arbetsmiljö och förutsättningarna för att bedriva en utbildning med kvalité över tid. Väl utrustade fordon med hög sittkomfort, bra lokaler och scheman som är anpassade för en god hälsa skapar rätt förutsättningar för ett långsiktigt företagande. 

En del av On Via

Vi är sedan 2020 även en del av On Via trafikutbildningar – Ett av Sveriges absolut mest kompetenta trafikutbildningsföretag. Detta gör att vi kan utvecklas och vara en modern trafikutbildare i framkant.

Förutom kvalitativa trafikskolor med fokus på både lätta och tunga behörigheter bedriver On Via även gymnasial utbildning inom transport, trafiklärarutbildning, fortbildningar som YKB och trafikövningsplatser med halkbanor och riskutbildning. Detta gör oss tillsammans med On Via till en av Sveriges mest kompletta och kvalificerade aktörer inom trafikutbildning – alltid med kvalité i fokus och lokal anknytning.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med körkortet!