Personbil

Teorilektioner

Plugga med hjälp av de senaste hjälpmedlen

Vi har det senaste utbildningsmaterialet. Hos oss kan du välja att plugga med digitala hjälpmedel eller med böcker, på distans eller tillsammans med oss – du väljer och vi vägleder!

Om teorin och vårat upplägg

Teorin är en otroligt viktig del genom hela körkortsutbildningen. En av de viktigaste nycklarna till en lyckad körkortsutbildning finner ni i teorin. Med goda teoretiska kunskaper inom varje delmoment kommer den praktiska utbildningen gå lättare.

Vi anser att du kan tillsammans med detta system spara både tid och pengar på din körkortsutbildning.

I samband med inskrivning hos oss väljer du det studiesätt som passar dig bäst. Digitalt, bokformat eller både och – vi har det senaste utbildningsmaterialet!

Det digitala utbildningspaketet innefattar  interaktivt studiematerial där du kan läsa, lyssna, se filmer, övningar och fritt med tester online för att du ska klara ditt teoriprov. Du kommer åt den digitala plattformen från din mobil, dator eller surfplatta.

Vårt mål är att du ska få ditt körkort så smidigt och enkelt och stöttar alltid vid behov. Därför har vi också lärarledda teoriforum och lektioner som vi planerar in efter behov och önskemål.